Maatwerk; vervaardigd in Groningen en Indonesië

Omdat de badkamer een plek is waar je heel wat uurtjes besteedt en even lekker kunt ontspannen vinden wij dat badkamer maatwerk veel aandacht verdient.

 

         

Meubelwerkplaats in Groningen

Zuver Wotter levert betaalbaar kwalitatief badkamer maatwerk dat op professionele wijze door onze meubelmakers wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde basismaterialen zoals staal, hout en meubelbeslag. In een oude Groningse machinefabriek beschikken zij over een volledig uitgeruste en moderne meubelwerkplaats onder leiding van ervaren vaklui die hun sporen o.a. hebben verdiend in de scheepsbouw. De levertijd van een maatwerk project bedraagt twee á drie weken.         

   


Productiefaciliteit in Indonesië

Als het gaat om ingewikkelde of grotere zakelijk projecten waar teak of ander tropisch hardhout bij betrokken is wijken we uit naar onze productiefaciliteit in Indonesië. Net als in Groningen beschikken we daar over een professioneel team dat jou wensen kan waarmaken met dezelfde kwaliteit als in Nederland. Afhankelijk van de projectgrootte is de levertijd 12 tot 16 weken.

Met deze middelen en professionals kunnen we de verwachte kwaliteit waarborgen en aan de vragen van onze uiteenlopende particuliere en zakelijke klanten voldoen.


         

 

Hoe komen we tot een vrijblijvende offerte

Vaak heb je online, op TV of bij vrienden of familie alvast leuke badkamer inspiratie opgedaan waar je blij van wordt. Door deze leuke badkamer ideeën met ons te delen worden onze meubelmakers meteen geactiveerd om mee te denken over het beoogde eindresultaat. Ook reeds gemaakte maatwerk tekeningen en ideeën zijn meer dan welkom.

               


Elk badkamer maatwerkproject krijgt de aandacht dat het verdiend. Met onze ervaring begrijpen we dat elke badkamer en de daarbij behorende wens anders is. Alvorens een badkamerproject wordt gestart is het bij ons volledig duidelijk wat er moet gebeuren om jou verwachting waar te maken. Hoe meer informatie er wordt gedeeld, hoe eerder we kunnen komen tot een vrijblijvende offerte.


Zodra alle informatie is gedeeld en besproken delen wij een maatwerktekening inclusief vrijblijvende offerte. Wanneer de opdracht tot een akkoord komt wordt er 50% aanbetaalt. Op dat moment gaan wij van start met het project en streven wij erna om het badkamermaatwerkproject op de afgesproken datum te leveren.


Vraag naar de mogelijkheden door ons te bellen op +31598434072 of stuur een duidelijke mail naar info@zuverwotter.nl. We zullen dan snel contact met u opnemen om verdere vragen te stellen of een afspraak bij Zuver Wotter te plannen. Je kan uiteraard ook langskomen. Ons adres is de van Spilbergenkade 2, 9601 GZ in Hoogezand op 10 minuten afstand van de stad Groningen.


Op locatie kun je alle rijke en natuurlijke materialen ervaren door te zien, voelen en te ruiken. Ook kun je hier meteen bijpassende producten als sanitair en accessoires bezichtigen welke gecombineerd kunnen worden met jou badkamerwens.

Voorbeeld maatwerktekeningen: