ZUVER WOTTER; HET GEBRUIK VAN RIJKE & NATUURLIJKE MATERIALEN IN DE BADKAMER

ZUVER WOTTER IS GRONINGS DIALECT VOOR ZUIVER WATER, EN ZUVER WOTTER STAAT SYMBOOL VOOR PUURHEID EN NATUUR. ZUVER WOTTER IS BADKAMERSPECIALIST MET VEEL GEBRUIK VAN NATUURLIJKE EN RIJKE MATERIALEN DAT PAST BIJ DE LAATSTE BADKAMERTRENDS. DENK AAN PRACHTIG ONTWORPEN HOUTEN BADKAMERMEUBELEN VAN TEAK EN EIKEN, NATUURSTENEN WASKOMMEN VAN MARMER EN RIVIERSTEEN, DESIGN SANITAIR IN VERSCHILLENDE KLEUREN EN BETAALBAAR KWALITATIEF MAATWERK. OMDAT WIJ ZELF VELE PRODUCTEN IMPORTEREN HEBBEN WE DIRECTE CONTROLE OP HOGE KWALITEIT DIE WIJ TEGEN EEN AANTREKKELIJKE PRIJS KUNNEN BIEDEN. DAARNAAST ZIJN WIJ AANGESLOTEN BIJ DE GROTE LEVERANCIERS EN KUNNEN WE PRAKTISCH ALLE BEKENDE MERKEN LEVEREN VOOR BADKAMER EN KEUKEN. NAAST DE PARTICULIERE MARKT BEDIENEN WE DE ZAKELIJKE MARKT ALS DISTRIBUTEUR, LEVERANCIER EN INRICHTER. MOCHT JE IETS NIET IN DE WEBSHOP KUNNEN VINDEN, DAN BETEKENT HET NIET METEEN DAT HET ER NIET IS. ALS WE HET AL NIET IN ONZE SHOWROOM HEBBEN VINDEN WE HET VOOR JE. NEEM CONTACT MET ONS OP OM TE INFORMEREN NAAR HETGEEN WAT JE ZOEKT. STUUR EEN MAIL NAAR INFO@ZUVERWOTTER.NL OF BEL +31598434072.

 

Zuver Wotter zorgt er altijd voor dat het aan de verwachtingen kan voldoen van de laatste badkamer trends en voorziet je van leuke badkamer ideeën en badkamer inspiratie. De badkamer is een plek waar je in de ochtend en avond veel tijd besteed en lekker even alleen kan zijn om je te verzorgen en te ontspannen. Wij vinden daarom dat je badkamer dan ook veel aandacht verdient en hopen je met ons aanbod te inspireren met een badkamerinrichting die bij jou past. Niet alles wat we aanbieden staat online. We beschikken ook over een showroom van 1250m2 en kunnen daarnaast alles krijgen bij onze leveranciers. Bezoek onze showroom op de van Spilbergenkade 2, 9601 GZ in Hoogezand op 10 minuten van de stad Groningen.

Gebruik van duurzame natuurlijke en rijke materialen in de badkamer

Natuursteen en hout

De natuur in huis halen is een terugkerende trend die we elk jaar in nieuwe vormen zien verschijnen. Ook in de badkamer zijn er allerlei manieren om een natuurlijke of landelijke badkamer met een eigen identiteit te realiseren. Zie bijvoorbeeld onze natuurstenen waskommen, wasbakken en wastafels van riviersteen, marmer en onyx; duizenden jaren oud waarbij elk exemplaar uniek is. Vooral de marmeren waskommen met fossielen zijn erg bijzonder… Naast natuurstenen waskommen bieden we keramische waskommen van de bekendere merken zoals

Combineer de opbouw wastafels van natuursteen met teak of eiken badkamermeubelen en of wastafelbladen voor een perfect contract tussen eeuwenoud natuursteen en massief hout. Aan jou de keuze welke combinatie het beste bij jouw badkamer past.

 

Design sanitair; strak en klassiek sanitair in rijke kleuren

Bij het gebruik van natuurlijke materialen hoort design sanitair in strakke en klassieke ontwerpen met rijke kleuren. Het gebruik van zwart sanitair gecombineerd met goud, messing, brons, koper of rvs in de badkamer is zo’n typisch voorbeeld. Afhankelijk van de rest van je badkamer design zoals massief houten badkamermeubelen en natuursteen kun je hiermee het juiste accent geven. Zuver Wotter biedt sanitair van alle bekende merken alsmede eigen import van hoge kwaliteit in alle kleuren en designs. Binnen ons brede en betrouwbare netwerk kunnen wij alles leveren voor de badkamer.

 

Eigen meubelmaker en professionele werkplaats

Bij Zuver Wotter kunnen we elk gewenste badkamermeubel op maat maken. Afhankelijk van de opdracht bepalen we of dit in eigen werkplaats, dan wel in het buitenland (Vaak Indonesië) geproduceerd wordt. Meer weten? Maak een afspraak in de showroom of neem contact met ons op.

 

Zuver Wotter zakelijk

Distributeur, leverancier en verkoopplatform

Zuver Wotter importeert eigen producten waaronder houten badkamermeubelen en natuursteen. Mocht je onze prachtige producten willen aanbieden in je eigen webshop, winkel of showroom? Wij leveren of verkopen op basis van dropshipment. Wil je juist je eigen producten verkopen in onze showroom of online, dit is mogelijk. Neem contact op via info@zuverwotter.nl of bel naar +31598434072 om naar de mogelijkheden te informeren. Op het gebied van e-commerce en datamanagement staat een technisch team voor je klaar voor het leveren of ontvangen van de juiste en gewenste data.

Projecten

Wij leveren tegen aantrekkelijke prijzen aan projectinrichters en direct aan bedrijven. Zo worden onze producten al in verschillende branches gebruikt zoals het wellness en horecawezen.

Affiliates: 

Binnenkort meer informatie, we zijn op zoek naar een affiliatepartner. Neem alvast contact op met chris@zuverwotter.nl.